Imetysliivit Flirty You!
Imetysliivit Flirty You!
Imetysliivit Flirty You!
Imetysliivit Flirty You!
You! Lingerie

Imetysliivit Flirty You!

Alkuperäinen hinta 29,98 24,17
Alkuperäinen hinta 59,95 € 48,35 €
- 50 %
Saatavuus: Tuote myynnissä ainoastaan myymälässä.

Imetysliivit Flirty You! on nimensä veroinen pitsein koristeltu vaalea satiininen luksusliivi. Pienet pinkit rusetit ja vuorattu pinkki sisus korostavat romantiikkaa.

Pienissä kupeissa ei ole kaaritukia. Isoissa kupeissa on pehmeä flexiwire, joka tarjoaa mukavan tuen raskaammille rinnoille.

  • Saumattomat muotoillut plunge kupit
  • Pehmeä kuppi pienemmissä koossa (B, C, D)
  • Taipuisa flexi wire suuremmassa kuppikoossa (80D, 85D, E, F, G, H)
  • 4 riviset hakaset selässä
  • Helpot imetysklipsit

You! Lingerie haluaa tarjota odottaville ja imettäville äideille toimivia ja käytännöllisiä luksus tuotteita joissa on pilkettä silmäkulmassa ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Alusvaatteiden ei tarvitse olla tylsiä ja mitäänsanomattomia raskaus- ja imetysaikanakaan.

Materiaali: 90% polyesteri, 10% spandex. vuoraus: 100% puuvilla. Pitsi: 91% nailon 9% spandex. 

Pesuohje: Käsinpesu

Valmistusmaa: Suunnitelu USA:ssa, valmistettu Kiinassa.

Kaarituellisten liivien käyttö raskaus- ja imetysaikana

Useimmat naiset pystyvät käyttämään kaarituellisia imetysliivejä raskaus-, sekä imetysaikana. Imetyksen alkuvaiheessa rinnat saattavat kuitenkin olla erityiset arat ja useimmat asiakkaistamme suosivat alkuvaiheessa saumattomia tai kaarituettomia malleja. Kun rintojen pahin turvotus on tasaantunut (noin 4-6 viikkoa syntymän jälkeen) useimmat äidit voivat siirtyä käyttämään kaarituellisia liivejä.

Jos käytät kaarituellisia liivejä imetyksen alkuviikkojen aikana, suosi aina joustavia flexi wire -tukia, ja vaihda liivit kaarituettomiin, jos ne tuntuvat epämukavilta tai huomaat rintatulehduksen oireita. (arkuus, kuumotus ja punoitus rinnassa).

Tuotenro: 30009B

You! Lingerie

You!Lingerien tavoitteena on lisätä imettävien äitien itsevarmuutta. Kauniit alusvaatteet edesauttavat äitien hyvinvointia ja siten myös imetyksen onnistumista.

Saatavuus: Tuote myynnissä ainoastaan myymälässä.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

B C D E F G H
Kysy lisää tästä tuotteesta