Lasten aurinkovoide vartalolle ja kasvoille SPF50+
Biosolis

Lasten aurinkovoide vartalolle ja kasvoille SPF50+

Hinta 29,90 24,11

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 29,9024,11

Määrä:

Yhteensä:

Lasten Luonnonmukainen aurinkovoide vartalolle ja kasvoille suojakertoimella 50+.

BIOSOLIS –aurinkotuotteet tarjoavat erinomaisen aurinkosuojan ja lisäksi ne sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Tuotteet on suunniteltu täyttämään myös seuraavat kriteerit: 

  • Vain luonnollisia mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita
  • Laadukkaat aurinkosuojatuotteet koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille
  • Luonnollisten, terveyttä tukevien ainesosien käyttö

BIOSOLIS tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. 

BIOSOLIS tarjoaa luotettavan ja kattavan vastauksen kysymykseen "Voinko nauttia auringosta turvallisesti ja ympäristöystävällisesti?". Luonnollisten mineraaliaurinkosuoja-aineiden, luomutuotettujen kasviöljyjen ja aloe vera -geelin ravitsevan vaikutuksen ansiosta luonnolliset aurinkosuojatuotteet ovat täysin mahdollisia.  BIOSOLIS on ensimmäinen sertifioitu, kattava aurinkotuotesarja aikuisille ja lapsille, sekä vartalon että kasvojen iholle.   

Kemialliset aurinkosuoja-aineet imeytyvät ihoon ja niiden teho alkaa vasta 30 minuuttia levittämisen jälkeen. Ne muuttavat UV-säteitä muodostaen potentiaalisia allergeenejä ja fototoksisia ainesosia. Kemiallisia aurinkosuoja-aineita sisältävät aurinkovoiteet ovat yksi pääsyistä koralliriuttojen tuhoutumiseen.  Mineraaliaurinkosuoja-aineet kuten titaanidioksidi ja sinkkioksidi jäävät ihon pinnalle ja heijastavat UV-säteitä peilin tavoin. Niiden vaikutus alkaa välittömästi ja suojan kestoaika on pidempi.

BIOSOLIS on selättänyt mineraaliaurinkosuojien suurimmat haasteet vankan tietotaidon ja tarkan raaka-aineiden valintaprosessin ansiosta. Voiteet ovat erinomaisesti levittyviä ja mineraaliaurinkosuojille tavanomainen valkoisuus katoaa iholle levitettäessä pian. BIOSOLIS aurinkosuojatuotteiden pohjana on luomutuotettu aloe vera, joka muodostaa yhdessä kasviöljyjen ja mineraaliaurinkosuoja-aineiden kanssa ainutlaatuisen ihoa hoitavan ja haitallisilta auringon UV-säteiltä suojaavan koostumuksen. 

Käyttö: Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tuote on vegaaninen

Luonnonkosmetiikkasertifiointi: ECOCERT

Ainesosat: Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-C18 Triglycerides, Dicaprylyl Carbonate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Titanium Dioxide, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Stearic Acid, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopherol, Aluminum hydroxide, Parfum. *luomutuotettu

Määrä: 100ml 

Tuotenro: NBSKID50

Biosolis

Vuonna 2010 perustettu Biosolis on maailman ensimmäinen sertifioitu luonnollinen aurinkotuotesarja kaikille ihotyypeille, lapsille ja aikuisille. Sen aurinkosuojamekanismi perustuu yksinomaan fysikaaliseen mineraalifiltteriin ja raaka-aineet ovat täysin luonnonmukaisia, eivätkä sisällä nanopartikkeleita tai vahingoita luontoa ja vesistöjä. Yritys toimii yhteistyössä Ecocert Greenlife ja Cosmebio sertifikaattiyhtiöiden kanssa ja tuotteiden SPF ja UVA turvallisuus on Euroopan COLIPA:n and USA:n FDA:n hyväksymiä.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta